Hos Novare förstår vi att begreppet karriär är individuellt och att våra kandidater strävar efter olika saker med olika ambitionsnivåer. Vi träffar både personer som vill arbeta som specialister och generalister och det är vårt jobb att se potentialen och lyssna in behoven. Hos oss erbjuds du både möjlighet till konsultuppdrag, direktrekryteringar och att fakturera från eget bolag – allt utifrån kundens behov, uppdragets karaktär och dina önskemål. Vi har bredden av uppdrag och lyssnar gärna på dina tankar och önskemål.

 

Interimskarriär

Vill du fakturera från eget bolag och arbeta på projektbasis? Inga problem! Majoriteten av våra konsultuppdrag är tillgängliga som egenföretagare och vi träffar löpande intressanta interimsprofiler för att snabbt kunna matcha kundernas behov när de uppkommer. Allt du behöver tänka på är att du som interimskonsult själv ansvarar för dina försäkringar och din anställning. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

 

Konsultuppdrag

Vill du snabbt bredda dina erfarenheter och prova på olika arbetsplatser? Önskar du en mer varierad vardag där du Kul, då kan konsultrollen verkligen vara något för dig. Vi arbetar med konsultuppdrag hos några av Sveriges starkaste varumärken och genom att arbeta som konsult kan du väla uppdrag med den typ av arbetsuppgifter och utmaningar som du vill fokusera på. Konsultrollen ger också möjlighet att bredda din erfarenhet av ditt expertområde inom olika branscher och bolagsskeden.

 

Direktrekrytering

I vissa fall önskar våra kunder att göra en direktrekrytering av olika anledningar. Det innebär att kunden själv avser att anställa personen internt på lång sikt. Anställningen kan både ske genom en 6 månaders provanställning via Novare eller direkt av kund där Novare hanterar och administrerar hela rekryteringsprocessen. Vilken form kunden har valt anges alltid i annonserna.

Exempel på tillsatta uppdrag

HR business partner

HR specialist

HR generalist

Rekryteringsspecialister

Talent Acquisition Consultants

HR administratörer och koordinatorer

Compensation & benefit

Redovisningsekonom

Redovisningsansvarig

Ekonomiassistenter

Lönekonsulter

Controllers

Tax Manager

Ekonomisystem & processutveckling

Olika roller inom finans

Projektledare

Excelexpert

Projektkoordinatorer

Handläggare

Administratörer

VD assistenter

Försäljning

Servicepersonal